Getuigenissen

Getuigenissen

Onze klanten aan het woord.

Tom Dierickx - FUJI OIL

Supervisor

Operatoren die bij storingen hun overste moeten inschakelen en supervisors die dus vooral ‘brandjes blussen’ … dit zien we maar al te vaak bij voedingsbedrijven. Dankzij het upgradetraject van VINTO vind je bij Fuji Oil Europe nu operatoren met technische kennis en drive.

Lees meer

RANDSTAD

Piekperiodes maken het extra moeilijk om technische operatoren te vinden, zo ook bij Greenyard Prepared. Randstad loste dit op door tien actieve uitzendkrachten een technische basisopleiding aan te bieden.

Lees meer

Veerle Vandecasteele - ALPRO

Senior HR Business Partner

Alpro daagt ambitieuze operatoren uit om via een groeipad ‘preventietechnieker’ te worden. Met een ervaren ‘ontstoringstechnieker’ als mentor volgen ze een jaar lang zowel externe als on the job-opleidingen. Zo biedt Alpro doorgroeikansen én raken de vacatures ingevuld.

Lees meer

Jacques Callaij - MANNA FOODS

Supervisor

Het is een grote uitdaging om een snelgroeiende kmo te professionaliseren zonder de eigenheid te verliezen. Productielijnen optimaliseren, de juiste mensen selecteren en behouden zijn tijdrovers waar sauzenfabrikant Manna Foods zich ook in drukke tijden op moet blijven focussen.

Lees meer

Torsten Kuhn - Metagenics

Productiemanager

In voedingsbedrijf Metagenics lossen operatoren nu zélf kleine technische storingen op dankzij de driedaagse opleiding samen met VINTO en het Vrij Technisch Instituut Oostende

Lees meer