Getuigenissen

Getuigenissen

Onze klanten aan het woord.

Frederik Hoedt

Project Consultant

Bij St.Bernardus moesten de operatoren naar een nieuwe, geautomatiseerde afvullijn verhuizen. De schrik voor het onbekende veroorzaakte onbehagen. Om dat weg te werken stelde VINTO via het transitiebudget van Alimento een technisch upgradetraject op maat van de brouwerij voor.

Lees meer

Charles Van Lerberghe - TER BEKE VEURNE

Plant Manager

Via het loopbaanfonds investeert Ter Beke Veurne in opleidingen om het tekort aan technisch personeel op te vangen en kreeg de carrière van de betrokken personeelsleden meteen een boost.

Lees meer

Randy Haeghaert

Productie operator

Chocoladefabriek Natrajacali wil zijn mensen de kans bieden om zich te ontwikkelen in hun job

Lees meer

RANDSTAD

Piekperiodes maken het extra moeilijk om technische operatoren te vinden, zo ook bij Greenyard Prepared. Randstad loste dit op door tien actieve uitzendkrachten een technische basisopleiding aan te bieden.

Lees meer

Veerle Vandecasteele - ALPRO

Senior HR Business Partner

Alpro daagt ambitieuze operatoren uit om via een groeipad ‘preventietechnieker’ te worden. Met een ervaren ‘ontstoringstechnieker’ als mentor volgen ze een jaar lang zowel externe als on the job-opleidingen. Zo biedt Alpro doorgroeikansen én raken de vacatures ingevuld.

Lees meer

Jacques Callaij - MANNA FOODS

Supervisor

Het is een grote uitdaging om een snelgroeiende kmo te professionaliseren zonder de eigenheid te verliezen. Productielijnen optimaliseren, de juiste mensen selecteren en behouden zijn tijdrovers waar sauzenfabrikant Manna Foods zich ook in drukke tijden op moet blijven focussen.

Lees meer